Het einde van… Salon Indien

Op 11 augustus 2008 zette een groepsrecensie van The Dark Knight (2008) de start van Salon Indien “feestelijk en met gevarieerde kritiek” luister bij. De vaste kern die toen zijn gal spuwde of lof bezong op Nolans actiespektakel is grotendeels intact gebleven, later aangevuld met Hendrik, Erwan en recenter Rob. We zijn er best trots op dat die kern Salon Indien tot op de dag van vandaag is blijven voorzien van prikkelende meningen, aandachtige analyses en uitgelichte parels uit de filmgeschiedenis. Na bijna 2.000 artikelen zetten we er vandaag een punt achter. Dit einde geeft ons ruimte de komende maanden te werken aan een nieuw begin. In het najaar zullen we namelijk terugkeren met een nieuw blog; een nieuwe naam, nieuwe opzet, nieuwe taal (Engels) en nieuwe look. Tot dan!5 Reacties

 1. Ludo

  hulde mannen! al die jaren mooi werk. :-)

  from me it doesj not have to be in English, maar goed, who am I

 2. Roy van Landschoot

  Inderdaad, mooi werk! Ik heb met plezier jullie recensies en analyses gelezen. En houd het vol om film(s) te bespreken uit alle hoeken en gaten, ongeacht genre of politieke correctheid.

 3. Simon

  Heel veel plezier beleefd aan de artikelen op jullie website. Hierdoor mijn gezichtsveld verruimt. Logische stap om het in het Engels te gaan doen, zal een groter publiek aanspreken! Succes ermee.

 4. Rik Niks

  Bedankt voor de fijne reacties en het trouwe bezoek de afgelopen jaren!

  Zo werkte het voor ons eigenlijk ook, al schrijvende verbreedde en verdiepte ons perspectief op film(s). Aan die insteek zullen we straks op het nieuwe filmblog niets veranderen.

 5. Alfred Tarantino

  Gaan jullie nog terugkomen?


Reageer op dit artikel