Het heden volgens Salon Indien, week 30

1 augustus 2010 · · Actualiteit

De Comic Con is voorbij. Iemand bleek in zijn oog te werden gestoken bij een panel over Thor. Fascinerend gedoe. Hieronder onze vondsten.

rong>
De nieuwste trailer voor Machete is bloederig, groezelig en hilarisch.

 • The Crow remake krijgt intrigerende nieuwe schrijver
  The Crow blijft nog steeds een adequate thriller, en een remake is in principe overbodig. De scriptschrijver is echter een heerlijk ongewone en bizarre keuz: rockgod Nick Cave.
 • Guillermo Del Toro werkt samen met James Cameron aan The Mountains of Madness
  Lovecraft is zelden adequaat verfilmd, de gestoorde, waanzinnige en bombastische visie van Lovecrafts Oergoden is nagenoeg onverfilmbaar. Del Toro is echter de juiste man. Minder hoopvol stemt James Cameron in de rol van de producer, en het 3d-formaat.
 • Total Recall krijgt remake met Len Wiseman aan het stuur
  Was het vorige week tijd voor een feestje toen bekend werd dat er de komende tijd geen Robocop remake komt, nu kunnen de slingers weer ingepakt worden. Columbia heeft bekend gemaakt dat er een Total Recall remake zal verschijnen. Schijnbaar vol met vervelende blauwe filters, want de aangestelde regisseur is hoogstwaarschijnlijk niemand minder dan Len Wiseman (Underworld).
 • JJ Abrams en Joss Whedon panel op Comic Con
  Niet alleen Smith had een uiterst vermakelijk panel op Comic Con. Waar ik (Ricardo) nog veel meer plezier aan beleefde was een panel met de naam 'The Visionaries', waar Abrams en Whedon het onder andere over de toekomst van pop-culture hebben. Ik heb naar deel 2 gelinked voor de videos, het transcript voor deel 1 vind je hier.
 • zp8497586rq

  Onderwerpen:


  Comments are closed.