Het heden volgens Salon Indien, week 31

8 augustus 2010 · · Actualiteit

Op het moment van schrijven weten we dat er een biopic aankomt van Justin Bieber. In 3D. Lekker uithoeren, dat ventje. Overigens wil ik ook even aankondigen dat redacteuren Henk Mul en Ricardo Berentsen voortaan onze artikelen checken alvorens ze online worden gezet, wat dus betekent dat Salon Indien in het bezit is van een Eindredactie. Hossa! Hieronder onze vondsten van deze week.

ef=”http://www.slashfilm.com/2010/08/03/inceptions-plot-in-a-2004-uncle-scrooge-comic-book/”>De plot van Inception in een Donald Duck comic
Oké. Dit werd eerst bericht op ons forum door Kaj, waarna ik (Bram) de link pakte en naar /Film gooide, die het op hun beurt weer plaatste. De enige fout die ik maakte was het niet doen van research. Ik dacht dat de comic uit de jaren '80 kwam en niet uit 2004. Anyhow, de overeenkomsten zijn opmerkelijk.

 • Redux: Richard Kelly's Southland Tales
  Bijzondere film die door ons zowel werd afgeschreven als geprezen. Criticus Adam Cook kijkt de film nog eens en vindt een briljant gefaalde film.
 • Korte film: Bunker of Last Gunshots
  Nog meer korte films voor uw kijkplezier. Ditmaal de eerste van Jeunet (Delicatessen, Amelie) en Caro (Delicatessen, Dante 01).
 • Interactieve Trailer Scott Pilgrim
  Scott Pilgrim blijft doorgaan met de briljante marketing en voegt easter eggs toe aan de trailer. Propvol informatie voor een simpel concept.
 • Ander soort Scott Pilgrim-posters
  En weer een origineel marketingsconcept: poster-campagne's voor een filmpersonage.
  Lucas Lee (Chris Evans) is een van de bad-guys in Scott Pilgrim en blijkt een soortement Steven Seagal, getuige deze heerlijk afgrijselijke posters.
 • zp8497586rq

  Onderwerpen:


  4 Reacties

  1. Erik

   “…wat dus betekend dat Salon Indien in het bezit is van een Eindredactie…”

   En deze spelfout is de laatste die erdoorheen is geglipt? ;-)

  2. Mark

   Een website met iemand in de redactie die SPEEDRACER een fucking 8.3 geeft en TUNNEL RATS een 2 die kan je wel 83526974 eindredacteuren geven maar dat wordt natuurlijk nooit iets hè!

   KAN IEMAND BRAM EVEN WAKKER MAKEN?!??!

  3. Bram

   JA! Sorry, ik ben wakker! Ik dommelde even weg hiero.
   Ik gaf Speed Racer een fucking 8,5 en Tunnel Rats een 1,5. Your point being?

  4. Mark

   My point?!?

   ROTFLOOLOOLMAFLOASOOLFAO!!!!!!